Zoek in deze blog

  • Start
  • Blog
  • 50 jaar op deze aardbol van de andere kant bekeken........

50 jaar op deze aardbol van de andere kant bekeken........

Was het toeval dat één dag na mijn 50e verjaardag ik tijdens het invullen van een vragenlijst mijn antwoorden voor het eerst in de categorie '50-59 jaar' moest plaatsen? Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt; een halve eeuw bivakkeren op deze aardbol is voorbij. Ik zit nu aan andere kant....

Jeanine viert 50e verjaardag in blauwe cocktail jurkEen jaar voordat ik 50 werd, riep ik tegen iedereen dat ik al 50 jaar was. Ik dacht dat ik dan aan deze leeftijd makkelijker zou wennen. Dit hielp niet. De volle klank die deze leeftijd met zich meebrengt, bleef indruk maken. Vanuit het besef dat een halve eeuw niet niets is, heb ik mijn 50e verjaardag vanuit dankbaarheid uitgebreid gevierd met dierbaren.

Inspireren geeft inspiratie.....
Ik ben dankbaar voor innige contacten met familie en vrienden. Dankbaar voor mijn werk, waarin ik nauw met mensen mag samenwerken. Zoals Bobby Schuller het vanochtend op televisie uitdrukte: 'wanneer je het beste in mensen naar boven haalt, dan haal je ook het beste uit jezelf'. Het enthousiasme van mijn klanten heeft een positieve weerslag op mij. Ik voel me bevoorrecht hen te inspireren. Door dit te doen, inspireren zij mij ook.

Mijn conclusie van de andere kant bekeken.....
Iemand zei onlangs: 'Jeanine, ik ken je al tien jaar en de afgelopen tien jaar is je uitstraling mooier geworden. Een bevestiging dat uitstraling niets met leeftijd te maken heeft. Vanuit mijn werk mag ik anderen daar een handje bij helpen: wat aan de binnenkant zit bij hen accentueren en meer zichtbaar maken.
Uitstraling is tijdloos en komt van binnenuit. Een authentieke uitstraling is aantrekkelijk en geeft vertrouwen. En geeft van binnenuit ook vertrouwen in de toekomst. Een avontuur in de andere helft van de eeuw!

Misschien vind je het leuk foto's te zien van inspirerende 50plus vrouwen op mijn Pinterestaccount 'Women over 50'.
Dit is wat ik beschrijf over hen:
Women over 50 - veel levenservaring - volwassen- zelfbewust - kijken verder dan wat zichtbaar is - hormonale veranderingen beïnvloeden lichaam en geest - opnieuw gevonden  balans - standvastig - bakens in stormen - van enorme toegevoegde waarde mbt familie, werk, en sociale activiteiten - met een uitstraling die diepgang, rijpheid, vrouwelijkheid en wijsheid symboliseert - uiterlijke verzorging ondersteunt hierin en is van uitzonderlijk verfijnde smaak en kwaliteit. 

 

 

 

 

Tags: persoonlijke uitstraling, 50e verjaardag, authentieke uitstraling