• Start
  • Unieke schoen met verwisselbare hak

Unieke schoen met verwisselbare hak

Tanya Heath zwarte enkellaarzen met verwisselbare hakken

Tanya Heath verwisselbare hakkenHeb je dat wel eens, dat je mond openvalt bij het zien van iets moois en dat je dan denkt: 'dit is smullen en oooh,  wat een afwerking, wat een design, wat een unieke kleurcombinaties.' En dat je dan maar blijft kijken ..... Dat had ik dus bij het zien van de schoenen op de website van Tanya Heath (http://tanyaheath.nl//). En ja, ik zou een aantal paar ervan héél graag dragen, zoals het paar op de afbeelding.

Deze schoenen worden door Tanya Heath ontworpen en gemaakt. Jarenlang zocht ze naar de perfecte schoen. Een mooie schoen maar vooral ook comfortabel. Toen ze niet in staat bleek de schoen te vinden die voldeed aan haar verwachtingen besloot ze om al haar energie te steken in het creëren van haar eigen unieke schoen. Een schoen die zich zou aanpassen aan haar dagelijks activiteiten als zakenvrouw en moeder.

Het is niet ongewoon om vanuit je werk nog wat te gaan drinken of van een diner naar een uitgaansgelegenheid te gaan zonder dat je je tussendoor thuis kan omkleden. En extra schoenen meenemen in je handtas kan lastig zijn. Hoe los je dit probleem op?

Met Tanya Heath, de eerste schoen met een verwisselbare hak! Zij biedt een uniek assortiment aan schoenen en verwisselbare hakken die je oneindig kunt combineren en aanpassen aan elke moment van de dag.

Één klik op de knop en je verandert je schoen van een lage naar een hoge hak, van brede naar een stiletto hak. Elke schoen is gemaakt van kalfsleer en wordt volledig geproduceerd in Frankrijk . De schoenen zijn gemaakt voor intens gebruik en gaan jarenlang mee.

Één schoen, verschillende hakken, eindeloze mogelijkheden. Naar het werk, bij een diner, tijdens het shoppen, of in een theater…

 

Tags: schoenen