Het Imagoadvies was de doorbraak die ik nodig had, aldus Daniëlle

groep blije mensen die hun stijl ontdekkenWe kunnen het denk ik ons allemaal wel herinneren: dat eerste kleine stapje wat je hebt gezet om jezelf weer terug te vinden na een moeilijkere periode. Toevallig was dit voor mij de eerste mail die ik aan Jeanine stuurde of een imagoadvies mogelijk iets voor mij zou zijn. Toen werd dat kleine stapje ineens de doorbraak die ik nodig had: de eerste sprong uit het diepe om mijzelf te hervinden.

Met een kleurrijke kijk vol inspiratie, passie en authentieke nieuwsgierigheid, heeft Jeanine mij in de tweedaagse imagosessie net dat duwtje in de goede richting gegeven. Voor het eerst sinds lange tijd en misschien zelfs wel voor het eerst ‘at all’, durf ik meer van mijzelf te laten zien. De online vragenlijst van Neethling Brain Instruments® die ik moest invullen, heeft mij in het profiel datgene verteld wat ik eigenlijk al wist, maar waar ik altijd wel weer een excuus voor vond waarom het misschien toch niet zo was. De kleur- en stijlanalyse hebben vervolgens die creativiteit eens flink wakker geschud. Ik voel me zekerder over wat bij mij past en waar ik als persoon in kan stralen.  

Zonder dat iets is opgelegd en met alleen maar praktische handvatten en inspirerende ideeën, had ik vervolgens alle vrijheid om mijn eigen stijl te gaan ontdekken. En ik kan het iedereen aanraden: het is een prachtige reis! 
Danielle, afdeling HRM