Zoek in deze blog

  • Start
  • Blog
  • 'Moeder worden heeft veel veranderd in mijn leven; kleur- en stijlanalyse laat zien hoe ik mijn uitstraling vormgeef in de diverse rollen in mijn leven..' (Erlinde)

'Moeder worden heeft veel veranderd in mijn leven; kleur- en stijlanalyse laat zien hoe ik mijn uitstraling vormgeef in de diverse rollen in mijn leven..' (Erlinde)

Voor- en nafoto met en zonder make-up

Na het kleuradvies in 2013 bij Jeanine, was het voor mij heel duidelijk om in augustus 2014 voor een stijladvies weer naar Jeanine te gaan. Ze is een hele prettige persoonlijkheid, gedreven en je voelt je snel bij haar op je gemak. Je gaat na het advies echt met een goed gevoel de deur weer uit!

Kleuranalyse liet zien welke kleuren wel en niet werken voor mij

Ik viel altijd terug op blauwtinten als ik nieuwe kleren kocht. Dat vond ik een beetje saai worden en vroeg me af welke kleuren mij nog meer zouden staan. Ik vroeg me af waarom ik me voornamelijk bij blauw prettig voelde en bij andere kleuren totaal niet.

Ik ben op internet gaan kijken wie in de omgeving van Ede dit deed en zo stuitte ik op de site van Jeanine. Dat sprak me meteen aan en heb een afspraak gemaakt samen met mijn moeder. We ondergingen tegelijkertijd een kleuranalyse.

We hadden een hele leuke ochtend waarin echt de tijd werd genomen om te ontdekken welke kleuren het beste staan door middel van kleurdoeken. Heel leuk om te zien welke kleuren goed staan en welke niet. En ook te zien dat mijn moeder een totaal ander kleurtype is dan ik.

Uiteindelijk naar huis gegaan met een duidelijk kleuradvies en een persoonlijke kleurenwaaier. Deze gebruik ik nu nog bij het shoppen als houvast. Het is een kleine kleurenwaaier dus kan makkelijk in de tas, superhandig. Ben erg blij dat ik dit voor mezelf heb gedaan. Eindelijk wat anders in de kast dan blauw.

Stijladvies bracht verheldering; ik weet nu voor welke kleding ik kan kiezen zonder dat ik eruit zie als een moeke

Afgelopen augustus 2014 heb ik dan gekozen voor een stijladvies. Als ik in de bladen keek vond ik zoveel leuk, maar had ik geen idee wat mij nou echt goed zou staan. Ik twijfelde in de winkel over wat ik nou zou kopen. Niet echt leuk als je wel wat nodig hebt, maar geen keuze kan maken.

Daarbij ben ik net moeder geworden van een 2e kindje. Het moeder worden en zijn heeft een hoop veranderd in het dagelijks leven. Verder ben ik dan nog vrouw (van), collega en vriendin. Wanneer trek ik wat aan naar welke gelegenheid. En hoe voorkom ik dat ik er niet als een echte moeke uit ga zien. Op mijn werk draag ik een uniform, dat scheelt weer lang nadenken ´s ochtends, maar maakt ook wel dat ik snel maar wat aan trek wanneer ik vrij ben. 

Voorafgaand aan het stijladvies heb ik een online een vragenlijst van Breinvoorkeuren NBI ingevuld. Dit werd uitgewerkt en tijdens het advies besproken. Het werd duidelijk hoe op basis van mijn eigen breinvoorkeuren ik mijn uitstraling kan versterken. Erg verhelderend.

Jeanine vroeg mij om een moodboard te maken van kleding die ik mooi vind. Dit heb ik meegenomen en is vervolgens besproken wat wel/niet het beste zou kunnen staan bij mij.Tijdens het advies is mijn figuur bekeken en is er een advies op losgelaten. Ik vroeg me bijvoorbeeld af welke spijkerbroek mij het beste staat. Tegenwoordig heb je zoveel keus! Of wat staat mooi en vrouwelijk wanneer ik uitga. Hier heb ik allemaal antwoorden op gekregen.
Wat ook helemaal top is, is dat Jeanine gebruik maakt van Facebook en Pinterest. Ze heeft voor mij op Pinterest bijvoorbeeld een `prikbord` gemaakt met de stijl die op mij van toepassing is. Heel erg leuk!

Door dit advies heb ik weer helemaal zin om te shoppen, want het is duidelijk en heeft me richtlijnen gegeven. Ik kan het iedereen aanraden die niet meer weet welke kleding te kopen, zoals ik dat had! 

 

 

Tags: kleuranalyse, moederschap en uitstraling, stijlanayse