Aanmelden Imago Workshops

Logo Imago SpelGroep dames die het Imago Spel speelt

De Imago Workshops bieden een unieke vorm van imagoadvies.

Via de Imago Workshops van Kleurstudio Ede word je op een creatieve en laagdrempelige manier uitgedaagd kennis te maken met de wereld van imago. Deze workshops helpen jou om uit te stralen wie jij bent, wat je belangrijk vindt en wat jou bijzonder maakt..

Jeanine in actie met het Imago SpelOm bewustwording te creëren en inzichten te ontvangen om jouw persoonlijke uitstraling vorm te geven, wordt door Kleurstudio Ede het Imago Spel ingezet in de Imago Workshops. 

Door het spelen ontvang je in iedere workshop kostbare inzichten, zodat je met een schat aan informatie naar huis gaat. Deze waardevolle informatie geeft je input en een aanzet om je eigen uitstraling te versterken; jij op je best!

 

WORKSHOPS

Kopieer onderstaande regel die voor jou van toepassing is en plak deze regel bij

het 'bericht' in je AANMELDINGSMAIL

 

1. Imago Intro Workshop 'Je bent bedoeld om te fascineren!' (zakelijk en particulier). Een kennismaking met de wereld van imago.

Op aanvraag bij minimaal 4 deelnemers

 
2. Workshop  'Geef je uitstraling een boost' (zakelijk en particulier):

Op aanvraag bij minimaal 4 deelnemers

 

3. Verdiepings Workshop (particulier) 'Geef je stijl een boost' (unieke workshop op het gebied van persoonlijke én woonstijl).

Op aanvraag bij minimaal 6 deelnemers

 

4.Workshop 'Ken jezelf, Ken je team' (zakelijk). Op maat te maken.

Op aanvraag!

 

5.Workshop 'The silence of body language' (zakelijk). Luchtige en boeiende workshop waarin aandacht wordt besteed aan de kracht van lichaamstaal. Vaak volledig onderbelicht en toch zo belangrijk: Beeld zegt meer dan woorden. Wanneer het beeld (lichaamstaal) niet goed op waarde wordt geschat, treffen woorden geen doel. 

Op aanvraag!