Het imagoadvies helpt me iedere dag

Ha Jeanine,
Net een presentatie gegeven aan volwassen leerlingen van.....
Met mijn mooie rok (tip van jou) en mijn Patience Lippenstift. Ik voelde me sterk en kon het verhaal goed overbrengen. Ik ben je echt dankbaar. Het helpt me iedere dag!.
 
Agniet

Het Imagoadvies was de doorbraak die ik nodig had, aldus Daniëlle

groep blije mensen die hun stijl ontdekkenWe kunnen het denk ik ons allemaal wel herinneren: dat eerste kleine stapje wat je hebt gezet om jezelf weer terug te vinden na een moeilijkere periode. Toevallig was dit voor mij de eerste mail die ik aan Jeanine stuurde of een imagoadvies mogelijk iets voor mij zou zijn. Toen werd dat kleine stapje ineens de doorbraak die ik nodig had: de eerste sprong uit het diepe om mijzelf te hervinden.

Lees meer

Mijn zichtbaarheid is authentieker geworden op mijn videoblogs

Jeanine is een inspirerende vrouw met visie... En dat spreekt mij erg aan! Enthousiast en gepassioneerd zet ze mensen in hun kracht. Ze helpt om jouw unieke talenten te ontdekken en deze vervolgens naar buiten toe uit te stralen. Ze geeft veel en wil mensen echt verder helpen. Zo heeft ze mij geholpen met presentatie tips, zodat ik in mijn videoblogs nog meer kan schitteren. Jeanine, dankjewel!

Lidwina Brusche
Mond-tot-mond marketing Expert bij Briljant
Filmmaker en actrice

 

'Alles op een rij om te ontdekken wie ik ben', aldus Richard

De 'personal branding' van Jeanine Houben is een goed hulpmiddel geworden voor een evaluatie van de stand van zaken in mijn persoonlijke leven: wat waren mijn doelen ook al weer, wat zijn de dingen waar mijn passie ligt, wat weerhoudt mij er nu van om daar actief mee aan de slag te gaan?
In een aantal persoonsgerichte gesprekken wordt uitgegaan van bewustwording en typering van persoonskenmerken. Van daaruit wordt het eigen 'DNA' (roeping en identiteit) verduidelijkt en toegepast in een advies middels een aantal doelen.

Het werd soms flink gegraven en er is een vriendelijk en luisterend oor waardoor de eigen waarden en passie (h)erkend wordt. Het meest heb ik geprofiteerd van alles op een rij zetten om te ontdekken wie ik ben en wat mijn passies zijn.

Warm aanbevolen bij deze,

Vr groet,
Richard
Huisarts

Inzicht verkregen in het maken van een goede eerste indruk

Door Jeanine heb ik een betere kijk gekregen op welke kleuren het beste bij mij staan. Erg leuk om te ervaren hoe bepaalde kleuren wel en niet bij je passen. Ook heb ik advies gekregen met betrekking tot welke kledingcombinaties het beste bij bepaalde zakelijke afspraken passen. Aan het enthousiasme van Jeanine kun je merken dat ze van haar hobby haar vak heeft gemaakt. Een aanrader voor iedereen die een goede eerste indruk wilt maken.
M. Versfeld, Accountmanager

  • 1
  • 2