Hoe kun je Neethling Brain Instruments (NBI®) gebruiken?

Communicatie

Een van de sleutelfactoren in een succesvolle relatie is communicatie. Zowel in een zakelijke omgeving als in families en andere sociale settings. Neethling Brain Instruments (NBI®) biedt inzicht in de manier waarop je het liefst communiceert. En minstens zo belangrijk: wat je managers, collega's, klanten en andere belanghebbenden - afgeleid van hun voorkeuren - willen 'horen'. Onze breinvoorkeuren zijn namelijk mede bepalend in hoe we ons uiten en hoe we benaderd willen worden. Met Whole Brain Thinking/NBI® ben je in staat om beter op de communicatievoorkeuren van anderen af te stemmen, ofwel de taal van de ander te spreken, en dus effectief te communiceren.

Ik zet de vragenlijsten van Neethling Brain Instruments (NBI®) in ten behoeve van mijn dienstverleningen '', '' en '' en als Adviseur Werving & Selectie als tool om de Instroom, Doorstroom en Uitstroom effectief te monitoren.

Voor meer informatie over NBI® en de Medewerkers Betrokkenheid Scan, verwijs ik graag naar de onderstaande brochures van het Nederlands agentschap Neethling Brain Instruments NBI® 

 

PDF bestand Hoe kun je Neethling Brain Instruments (NBI®) gebruiken? PDF Hoe werkt de Medewerkers Betrokkenheid Scan van Neethling Brain Instruments® (breinvoorkeuren)

Ook interessant voor jou om te lezen:
Voordelen van Neethling Brain Instruments (NBI®)

Tags: informatie over Neethling Brain Instruments®,, brochures Neethling Brain Instruments®,