Make-upadvies

Dit make-upadvies is ideaal voor wie al eerder een kleuranalyse heeft gehad. Je weet welke kleuren je mooi staan, maar je vindt het lastig een mooie make-up bij jezelf aan te brengen. Ik ga je voordoen hoe je een verzorgde en natuurlijk ogende dagmake-up kunt aanbrengen. Ik leg je stap voor stap uit wat je moet doen en ik laat je de materialen zien waarmee je dit doet.
De materialen (bijvoorbeeld blusherkwast, poederkwast) kun je eventueel kopen bij iedere drogist of bij de Hema. De make-up zelf kun je desgewenst bij mij aanschaffen. 

Belangrijk is de juiste kleur foundation te kiezen, die is afgestemd op jouw huid. Gebeurt dit niet, dan sla je de plank mis met het resultaat van de kleuranalyse. Helaas wordt vaak een te warme foundation geadviseerd, omdat men alleen maar rekening houdt met de boventoon van de huid die vaak geler is dan de ondertoon. In mijn studio bekijk ik welke tint foundation op jouw huid is afgestemd. Ik werk met merk Mpact uit Amerika, waarvan ik distributeur ben voor de Benelux. De MPact foundations zijn afgestemd op de ondertoon van de huid en geven een verjongend en vitaal effect. 
Verder werk ik met het make-upmerk Arabesque.  
Om een indruk te krijgen van mijn aanpak, kun je mijn blog “Vijf principes van jouw ideale dagmake-up” lezen.

Tags: kleuranalyse, make-up advies