Zoek in deze blog

 • Start
 • Blog
 • Kleuranalyse als onderdeel van het Personal Power Plus© model

Kleuranalyse als onderdeel van het Personal Power Plus© model

Voorbeeld van logo en index van Powertype Rapport onderdeel van Personal Power Plus©Een kleuranalyse die technisch jouw beste kleuren bepaalt in combinatie met jouw Powertype. Jouw belangrijkste drijfveer met jouw stijl van aanpak wordt in beeld gebracht. Het Powertype rapport maakt deel uit van het concept: Personal Power Plus © en is een persoonlijkheidsinstrument die meet wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat.

Plus staat voor meer van jou! We willen meer van jou zien zodat jij en wij kunnen genieten van datgene wat jij moeiteloos kunt.

Personal Power Plus© is de eerste persoonlijkheid test die meet wat jouw diepste drijfveren zijn, hoe jij de dingen moeiteloos voor elkaar krijgt en hoe je jouw unieke kracht zichtbaar maakt met een imago advies wat 100% gebaseerd is op jouw persoonlijkheid.

Personal Power Plus© geeft je een handleiding hoe je dat voor jezelf en anderen duidelijk zichtbaar maakt. Zodat je moeiteloos je talenten kunt inzetten voor datgene wat jij kunt betekenen voor de mensen om je heen, op een manier waarop jij volledig tot je recht komt en je keuzes kunt maken zonder twijfel of angst. Zodat je je niet meer kunt verstoppen, maar in je kracht gaat staan en overtuigd en vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit. En het bijzondere leven leidt wat voor jou bedoeld is.

 

Wil jij weten wat jouw Persoonlijke Power is?

 • Heb jij wel eens het gevoel dat er meer in je zit dan je laat zien?
 • Dat je het talent hebt om de wereld te veranderen, maar dat het je niet lukt om eerst jezelf te veranderen?
 • Dat je je potentie verstopt of zelfs ontkent en jezelf onvoldoende zichtbaar maakt? Dat anderen niet zien wat jij in huis hebt?
 • Dat je vol ambitie en met je talenten aan de slag bent, maar dat het je veel energie kost en je twijfelt of je op het juiste pad zit?

En frustreert je dat, beperkt je dat, maakt het je onzeker, vermoeid of verdrietig? En leef jij daardoor niet ten volle het leven wat voor jou bedoeld is? En kan je daardoor niet datgene doen waar je hart ligt?

Hoe ontdek jij jouw Persoonlijke Power? Via een Kleuranalyse die technisch beoordeelt wat jouw beste kleuren zijn om vitaal en krachtig over te komen in combinatie met een online Powertest met een prachtig rapport over jouw Power(type)

Powertypes

Het Personal Power Plus© model kent 40 Powertypes, elke met een eigen persoonlijkheid en kleur. Door kennis te maken met jouw Powertype ga je zien hoe bijzonder je bent, welke kwaliteiten jij in huis hebt en wat jij kunt betekenen als je helemaal jezelf bent, zonder twijfel of angst.  Je gaat ontdekken dat er meer in je zit dan je wellicht zelf vermoedt, je gaat leren hoe je dat kunt laten zien in alle facetten van kleur en hoe je daarmee kunt communiceren met de mensen om je heen.

Jouw Powertype ontdekken en in de praktijk brengen, is de eerste stap in PERSONAL POWER PLUS © – jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven.

Als jij helemaal in je kracht gaat staan en vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit, krijg je met meer zelfvertrouwen dingen voor elkaar die je eerder niet voor mogelijk had gehouden. We gaan laten zien welk Powertype bij jou past, met een duidelijk aanwezig element, een kleurfamilie, favoriete kleuren, balanskleuren, kleuren die je kunt inzetten voor diverse gelegenheden. Ook leer je hoe je ermee aan de slag gaat in het dagelijkse leven door te kiezen voor de kleurcombinaties en contrasten die bij jou horen.

 • Ben jij de gepassioneerde winnaar?
 • Of de vrijgevige vredestichter?
 • Wat speelt er op dit moment in je leven?
 • Hoe kun je dat met kleuren veranderen of laten zien?
 • Hoe communiceer jij met de mensen in je omgeving en snappen zij je altijd meteen?
 • ppp4 ppp3ppp2ppp1
Ontdek dat en nog veel meer na het invullen van de Powertest. Een vervolg traject is mogelijk. In het Personal Power Plus© traject zit een driestapsmodule verweven. Een ontwikkeltraject, die jouw potentie aanspreekt, zodat je optimaal je persoonlijke kracht kunt gaan benutten.

Bij de Powertest analyse kun je kiezen voor de prachtige kleurhartjes met veel informatie en inspiratie erop. Deze Kleurhartjes laten jouw zien hoe eenvoudig en duidelijk op zoek kunt gaan naar de kleuren en kleurcombinaties die jouw Power helemaal laten zien. Waardoor je een effectieve communicatie zal ervaren, successen gaat behalen en dat waardevolle leven gaat leiden wat voor jou is bedoeld.

ppphartje 3ppp hartje2ppphartje3

Tags: kleuranalyse, personal branding, brandingthetrueyou