Zoek in deze blog

  • Start
  • Blog
  • Jouw beste kleuren met jouw talent in beeld!

Jouw beste kleuren met jouw talent in beeld!

Voorbeeld van logo en index van Powertype Rapport onderdeel van Personal Power Plus©Een kleuranalyse die technisch jouw beste kleuren bepaalt in combinatie met jouw Powertype. Jouw belangrijkste talent met jouw stijl van aanpak wordt in beeld gebracht. 

Powertypes

De Persoonlijke kracht Methotiek kent 40 Powertypes, elke met een eigen persoonlijkheid en kleur. Door kennis te maken met jouw Powertype ga je zien hoe bijzonder je bent, welke kwaliteiten jij in huis hebt en wat jij kunt betekenen als je helemaal jezelf bent, zonder twijfel of angst.  Je gaat ontdekken dat er meer in je zit dan je wellicht zelf vermoedt, je gaat leren hoe je dat kunt laten zien in alle facetten van kleur en hoe je daarmee kunt communiceren met de mensen om je heen.

Als jij helemaal in je kracht gaat staan en vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit, krijg je met meer zelfvertrouwen dingen voor elkaar die je eerder niet voor mogelijk had gehouden. We gaan laten zien welk Powertype bij jou past, met een duidelijk aanwezig element, een kleurfamilie, favoriete kleuren, balanskleuren, kleuren die je kunt inzetten voor diverse gelegenheden. Ook leer je hoe je ermee aan de slag gaat in het dagelijkse leven door te kiezen voor de kleurcombinaties en contrasten die bij jou horen.

 

  • Ben jij de gepassioneerde winnaar?
  • Of de vrijgevige vredestichter?
  • Wat speelt er op dit moment in je leven?
  • Hoe kun je dat met kleuren veranderen of laten zien?
  • Hoe communiceer jij met de mensen in je omgeving en snappen zij je altijd meteen?
Ontdek dat en nog veel meer na het invullen van de Powertest. Een vervolg traject is mogelijk. In het Persoonlijke Kracht Methodiek zit een vier-stapsmodule verweven. Een ontwikkeltraject, die jouw potentie aanspreekt, zodat je optimaal je persoonlijke kracht kunt gaan benutten.

 

Tags: kleuranalyse, personal branding, brandingthetrueyou