Zoek in deze blog

  • Start
  • Blog
  • Conclusie onderzoek: Nederlandse vrouw heeft behoefte aan stylingadvies

Conclusie onderzoek: Nederlandse vrouw heeft behoefte aan stylingadvies

Conclusie onderzoek door StyletoYou.nl betreffende shopgedrag: Nederlandse vrouw heeft behoefte aan stylingtips.

 

 

Kledingadviessite StyletoYou.nl heeft een onderzoek gedaan over het shopgedrag van hun 924 bezoekers. De uitslag van dit onderzoek is 18 april j.l. gepubliceerd door Sanomedia. Een aantal interessante percentages kwamen hieruit naar voren. 

De meest opvallende percentages luiden als volgt:
87% van de Nederlandse vrouwen geeft toe een miskoop te doen.
7% doet regelmatig een miskoop.

Dat het miskooppercentage zo hoog is, is te verklaren vanuit het feit dat de helft van alle vrouwen aangeeft eigenlijk niet goed te weten wat hen goed staat. Bij het shoppen kunnen zij best nog wel wat stylingtips gebruiken. Een klein gedeelte roep daadwerkelijk de hulp in van anderen:
11,,5% bij vriendingen,
6,5% bij de verkoopster
3,9% bij hun paratner
1,5% bij hun moeder

Andere percentages:
55% van de Nederlandse vrouwen is niet tevreden met haar figuur.
7% koopt de verkeerde maat

Ikzelf kom regelmatig mensen tegen die zeggen dat ze het lastig vinden kleding te kopen, die qua kleur, pasvorm en stijl bij hen passen. Wanneer je weet waar je op moet letten bij de aanschaf van je kleding, dan voorkom je miskopen. Je zult ervaren dat je tevreden wordt met je figuur, want je haalt het beste uit jezelf en dit zul je dan ook uitstralen. Bijna niemand heeft het perfecte figuur. Het is dan ook belangrijk dat je je bewust wordt van je sterke punten en deze weet te versterken. Ik help je daar graag mee.