Willy (78) in the spotlight

Imago collage van 78-jarige dame 

Willy is getrouwd met Koos. Samen hebben zij vijf kinderen en elf kleinkinderen. Haar persoonlijke voorkeuren komen tot uitdrukking in bovenstaande collage. Beelden die meer zeggen dan woorden. Wat zegt haar collage over haar persoonlijk imago? Lees onderaan dit artikel het imagoadvies van de professional:

Uitleg van Willy op de foto's van haar collage

1. Een van mijn mooiste vakanties was op Halkidiki (Griekenland). In dit gebied laten de baaien en de zee zich prachtig combineren met de vele dennenbomen. In deze bijzondere sfeer was het voor mij heerlijk genieten en rusten.
2. Toen ik van de gids hoorde tijdens mijn vakantie in Efeze hoe het rioolsysteem daar functioneerde 2000 jaar geleden, vond ik dit geniaal. Een eenvoudig systeem op een slimme locatie, waarbij het stromende water vanuit de bergen werd benut.
3. In mijn boekenkast staan alleen boeken, die mij veel geleerd hebben. Af en toe kijk ik er nog eens in.
4. Deze armband van granaat heb ik van mijn vader gekregen. De armband was ooit van zijn moeder geweest, mijn oma. Aangezien mijn vader in mijn tienertijd is overleden, is deze armband heel speciaal voor mij. Het persoonlijke cadeau voelt aan als een tastbare dierbare herinnering.
5. Mijn sjaals. Ik draag ze om mijn kleding op te vrolijken. Het is leuk om te ervaren dat de mensen altijd positief op de kleuren reageren.
6. Een vriendin van mij heeft dit beeldje voor mij gemaakt. Wat ik zo bijzonder vind is dat zij zich tijdens het maken van dit beeldje liet inspireren door de gedachte dat ik heel graag op het strand wandel. Dat maakt dat dit beeldje dicht bij me staat. Vroeger woonde ik dicht bij het strand. Ik genoot altijd enorm van de lange strandwandelingen.
7. Van mijn dochter heb ik de Mpact make-upfoundation gekregen. Deze foundation oogt natuurlijk en verdoezelt plekjes op mijn huid.
8. Al 38 jaar draag ik Anais Anais, de eau de toilette van Cacharel. Er zijn tijden dat ik een ander geurtje gebruik en toch val ik iedere keer weer op terug op Anais Anais. Het is een frisse bloemengeur, waarvan ik denk dat deze goed bij mij past.

Omschrijf uzelf eens:
Ik ben praktisch, gastvrij en ik houd van gezelligheid. Over het algemeen heb ik een monter karakter. Ik kan enorm genieten. Ik ervaar dat als een gave. Ik observeer graag en houd ervan naar anderen te luisteren. Ik ben eerder op de achtergrond dan op de voorgrond. Ik vind het mooi om van anderen te leren.

Hoe denkt u dat anderen u zien?
Dat is meer aan anderen om dat te beoordelen. Ik denk zelf dat ik wel vriendelijk en toegankelijk overkom.

Wat is uw persoonlijke stijl?
Vrij sportief. Ik vind het belangrijk er verzorgd uit te zien. Ik draag altijd lippenstift. De lippenstift gebruik ik om mijzelf kleur te geven. Ik maak mij op zoals ik mij wil voelen of zoals ik mij voel.

Wie is een voorbeeld voor u?
Ik heb geen helden. Een voorbeeld voor mij zijn mensen die positief in het leven staan en in het bijzonder de positief ingestelde ouderen, aangezien ik nu zelf ook ouder word. Ouderen met humor, zelfspot en doorzettingsvermogen bewonder ik.
Mijn ouders zijn ook een voorbeeld voor mij. Ik heb heel vroeg in mijn leven mijn ouders verloren. De herinneringen aan mijn moeders wijsheid en mijn vaders liefdevolle aandacht voor mij hebben een positieve invloed op mijn leven heeft gehad.

Heeft u een motto?
 "Zie niet op de omstandigheden, maar kijk omhoog". Dat is wat ik vaak doe vanuit mijn geloof. Mijn geloof in God en in de Here Jezus geeft mij enorme kracht, vreugde en het perspectief.

Wat wilde u als kind worden?
Ik wilde altijd iets doen met mijn tekentalent. Helaas is dat niet gelukt.

Wat zijn uw hobbies?
Ik houd veel van lezen en wandelen of fietsen in de natuur.

Een beknopt persoonlijk imagoadvies voor Willy door de professional:
Uit de collage komt tot uitdrukking dat Willy van kleur, overzicht en vrouwelijkheid houdt. Ze lijkt een natuurlijke stijl te hebben, die sportief oogt en comfortabel is. Een aandachtspuntje is, dat ze voldoende aandacht besteedt aan vrouwelijke elegantie. Voor haar kleding betekent dit dat deze kwaliteit uitstraalt. Dit kan zeker in combinatie met haar voorkeur voor een sportieve stijl. Dus bijvoorbeeld door pantalons te combineren met mooie kort getailleerde jasjes (dus geen tricot jasjes). De kwaliteit kan zij ook terug laten komen in haar accessoires (zijden sjaals), sieraden en schoenen.

Reageren op dit artikel kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tags: persoonlijk imago, persoonlijke uitstraling, in the spotlight, persoonlijke stijl, persoonlijke presentatie