'De kleuren van mijn persoonlijke smaak zijn niet mijn mooiste kleuren ...' (mevrouw Van Wijk)

De persoonlijke make-over door Kleurstudio EdeOnderstaand de reactie van mevrouw Van Wijk op haar persoonlijke make-over. Het was een voorrecht om voor haar een persoonlijke make-over te mogen uitvoeren. Een krachtige vrouw met een mooie, vriendelijke en sprankelende uitstraling.

Gisteren was het eindelijk zover. Twee jaar nadat ik bij een workshop over kleur bij Jeanine was geweest, ..... nu mijn persoonlijke make-over.

O wat was dat een eye-opener. Nadat Jeanine mij een hartelijk welkom had geheten en mij een kop koffie had voorgezet, kwamen de vragen en de antwoorden. Wat bestaan er toch een mooie kleuren. De kleur die ik mooi vond, bleek niet mijn mooiste kleur voor mijn huid te zijn. Kleuren waarin je 'wegzakte' en kleuren die je 'ophaalde'. Ik had er nog nooit van gehoord. Fantastisch deze ervaring. Ook accessoires en make-up kwamen aan de beurt. En wat dat allemaal met mij deed, geweldig. Nog nagenietend van alles en tegelijk toepassend, ga ik dit jaar zeker een mooiere uitstraling krijgen. Jeanine, bedankt voor je tijd en je visuele uitleg. Een persoonlijke make-over is voor iedere vrouw én man een aanrader.

 

Tags: kleuranalyse, kledingadvies, impact kleuranalyse