Door kleuranalyse voel ik mij niet meer saai en ouwelijk.

Ik liep al een poos aan tegen het feit dat ik niet goed meer wist welke kleuren me stonden. Kleuren die ik altijd gedragen had vond ik me vaak niet meer staan en als iets in de winkel leuk stond dan vond ik het thuis vaak tegenvallen. Ik koos vaak voor veilige kleuren, waardoor mijn kledingkast er steeds saaier uit ging zien en ik me uiteindelijk saai en ouwelijk voelde. Vandaar dat ik besloten heb om een kleuranalyse te gaan doen bij Jeanine en ik heb er erg van genoten!

Het is heel bijzonder om te zien wat kleuren met mijn gezicht deden. Sommige kleuren maakten me saai en ouwelijk en bepaalde trekken in mijn gezicht, die ik liever niet wilde zien, werden versterkt. Andere kleuren haalden mijn gezicht juist ontzettend op en gaven mij veel meer een frisse uitstraling. Dit werd ook nog eens ondersteund door een minimale hoeveelheid make-up die Jeanine aanbracht. Het werd mij al snel duidelijk dat ik de laatste jaren steeds de verkeerde kleuren heb gekozen en dat ik er met de juiste kleuren veel leuker uitzie!
Het was een ochtendvullend programma, waarin Jeanine  alle tijd voor mij nam. Ze heeft uitgebreid alle kleuren getoetst om echt zeker te zijn van haar eindconclusie! 
Na afloop kreeg ik een map mee waar mijn persoonlijk kleurprofiel in staat vermeld, samen met allerlei tips, zoals kleuren die je goed met elkaar kunt combineren, ook tips voor een goede make-up. Ik vond het een bijzondere ochtend waarin ik veel geleerd heb. 
Dus, als je tobt met het kopen van de juiste kleding: ga naar Jeanine en laat je door haar informeren, ze weet er heel veel van!! (Arianne, 53 jaar)
 

Tags: kleuranalyse, kleur- en kledingadvies, kledingadvies, persoonlijke uitstraling