• Start
  • Reacties van klanten
  • 'Ik blijk geen zomertype te zijn; eindelijk in beeld welke foundation en haarkleur mij het beste staan' (reactie van Eva)

'Ik blijk geen zomertype te zijn; eindelijk in beeld welke foundation en haarkleur mij het beste staan' (reactie van Eva)

Eva in haar beste kleurenPer toeval kwam ik op de site van Jeanine terecht. Ik was namelijk voortdurend op zoek naar een goede foundation voor mijn huid en naar de haarkleur die mij het beste staat. Regelmatig heb ik advies gevraagd in winkels, maar steeds was ik maar niet tevreden met het resultaat. Dat blijkt ook te kloppen, want nu begrijp ik dat vrijwel alle foundations die te koop zijn, vooral geschikt zijn voor de huid met een warme ondertoon.

Zelfs de zogenaamde 'koele'-kleurfoundations zijn beter geschikt voor de warme huid. Jaren geleden heb ik al eens een kleuradvies gekregen. Daar kwam uit dat ik een zomertype zou zijn. Aangezien ik steeds het gevoel had dat het niet helemaal klopte, heeft Jeanine ook gekeken naar de kleuren. 

Ze is heel grondig te werk gegaan en heeft in feite het hele kleuradvies opnieuw gedaan. Het blijkt wel te kloppen dat de koele kleuren mij het beste staan, maar daarbij vooral de heldere kleuren. De 'gewone' zomertypekleuren zijn voor mij veel te vergrijsd. En dat was zo duidelijk te zien! Jeanine heeft een kamer met prachtig helder noorderlicht. Iedere keer dat een kleur het net niet was, zag je gewoon meteen rondom mijn mond en onder mijn ogen donkere kringen ontstaan. Best bizar om te zien dat kleuren dat met je kunnen doen!

Het was een hele leerzame, maar vooral ook gezellige ochtend. Ik voelde me meteen op mijn gemak en Jeanine is een goede luisteraar. Ze wist steeds meteen wat ik bedoelde. Ook met het aanbrengen van de make-up (waar ik in eerste instantie voor kwam) wist ze direct mijn pluspunten te accentueren, zonder dat ik eruit zag als een opgemaakte pop. Ik ben heel blij met het resultaat en mijn nieuwe kleurenwaaier. Nu nog even wachten op de foundation die in de maak is en naar de kapper met het kleuradvies dat Jeanine heeft gegeven... - Eva

Deze artikelen zullen je waarschijnlijk ook interesseren:

Lees waarom Eva koos voor Kleurstudio Ede
Meer informatie over je persoonlijke uitstraling
 

Tags: kleuranalyse, make-up advies, Gelderland, kleuranalyse,