Zoek in deze blog

  • Start
  • Blog
  • De Nieuwe Kleuranalyse Aanpak tegenover het ouderwetse kleuranalyse systeem

De Nieuwe Kleuranalyse Aanpak tegenover het ouderwetse kleuranalyse systeem

Tevreden tante, moeder en dochter na afloop van hun kleuranalyseMijn klanten stralen in hun beste kleuren. Ik analyseer hen door middel van de Nieuwe Kleuranalyse Aanpak. Deze benadering verschilt van het ouderwetse kleuranalyse systeem, dat bijna overal wordt gebruikt.

In het ouderwetse systeem wordt onder andere evenredig rekening gehouden met de haren, ogen en huid. Dit vormt al het probleem. In mijn benadering van de Nieuwe Kleuranalyse Aanpak heeft de huid het voor het zeggen. Eenvoudigweg omdat de huid het meest reageert op kleur. Veel van mijn klanten komen bij mij omdat zij nog steeds de sprankeling missen in hun uitstraling nadat zij elders een kleuranalyse gehad hebben. In de meeste gevallen blijkt dat zij zijn geanalyseerd op basis van het ouderwetse kleuranalyse systeem. 

Ik gun jou het allerbeste. Wanneer jij je beste kleuren draagt, zul je stralen als nooit tevoren. Je omgeving zal positief op je reageren en jij zal ervaren dat jouw beste kleuren ondersteunen wie jij bent. Wil jij meer technische informatie over wat de verschillen zijn tussen de de Nieuwe Kleuranalyse Aanpak en het ouderwetse kleuranalyse systeem, dan kun je dat op deze link lezen. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op. Ik informeer je graag vrijblijvend over mijn benadering die jouw kleuren optimaal laten zien.

Nog meer informatie over mijn aanpak kun je lezen op deze Belgische website.

Tags: kleuranalyse, kleur- en kledingadvies, persoonlijke uitstraling, kleuradvies, Nieuwe Kleuranalyse Aanpak