Zoek in deze blog

  • Start
  • Blog
  • Makkelijker jouw doelen bereiken met jouw uitstraling

Makkelijker jouw doelen bereiken met jouw uitstraling

Blonde jonge vrouw in haar beste kleuren gekleedDurf je zelf te laten zien! Wanneer Elsbeth niet de moeite had genomen te kiezen voor een imagoadvies, dan  had ze nooit geweten welke kleuren en welke kleding voor haar zouden werken om makkelijker haar doelen te kunnen bereiken.

Elsbeth heeft veel te bieden. Ze heeft het vermogen te focussen en veel voor elkaar te krijgen en tegelijkertijd weet ze andere mensen op waarde te schatten en goed met hen samen te werken. Op haar werk, waar zij een adviserende functie heeft moet ze veel schakelen.

Wist je dat wanneer je je moet focussen, je maar beter donkerder kleding kunt dragen. Hiermee laat je zien dat je in een concentratiemodus zit. Collega's zullen je eerder met rust laten. Wanneer je je als teamplayer wil laten zien, dan is het handiger je kleding in de lichtere kleuren te dragen met lage contrasten. Een midden blauwe heldere kleur zal jouw doel helpen te bereiken wanneer je met andere mensen moet samenwerken.

Weet jij hoe je je uitstraling voor jou kunt laten werken, zodat jij je doelen makkelijker bereikt? En weet jij welke kleuren jou hierin versterken en jouw huid doen laten stralen? Een imagoadvies tilt je op een hoger niveau! 

Interessant om verder te lezen: Jouw persoonlijk imago!

Neem contact met me op wanneer je de mogelijkheden wenst te bespreken.

 

Tags: kleuranalyse, personal branding, visie, persoonlijk imago