Zoek in deze blog

  • Start
  • Blog
  • Integraal stijladvies met behulp van Neethling Brain Instruments (NBI®)

Integraal stijladvies met behulp van Neethling Brain Instruments (NBI®)

'Dit integraal stijladvies geeft mij inzicht in mijn authentieke stijl en geeft mij handvatten hoe ik met een aantal kleine aanpassingen mijn stijl kan aanpassen om mijn boodschap zichtbaar te maken in mijn uitstraling', aldus Wendy.

Heb jij voorkeur voor vooral neutrale kleuren of voor juist veel kleur? Houd jij van vooral veel accessoires, of voel je je meer op je gemak bij één eenvoudig sieraad? Dit heeft te maken met wie je bent en hoe je denkt. Hoe je denkt heeft invloed op hoe je communiceert. En dus ook op je uitstraling!

Wanneer je je natuurlijke voorkeuren begrijpt voor bijvoorbeeld heldere kleuren of juist voor zachte, of voor effen kleuren of voor stoffen met prints, dan krijg je de vrijheid bewust keuzes te maken om in diverse situaties je eigen uitstraling te versterken vanuit jouw persoonlijke stijl. Hierdoor kom jij tot je recht.

Misschien herken je dit: heb je het idee dat mensen jou niet begrijpen? Misschien vraagt je kledingstijl teveel aandacht en kom jijzelf daarom teveel op de achtergrond? Is jouw presentatie afgestemd op jouw boodschap? Datgene wat je belangrijk vindt en waar je voor staat; vanuit jouw innerlijk? Wil je daar meer duidelijkheid over. De methode Neethling Brain Instruments (NBI®) verschaft inzicht.

persoonlijke makeover van een 45 jarige vrouwWAAROM?
Inzicht krijgen in je breinvoorkeuren en in die van anderen, helpt je om vanuit vrijheid keuzes te maken hoe je jezelf wilt presenteren. Hierdoor kom jij als persoon tevoorschijn. Wanneer je je uitstraling harmonieert met je innerlijk, dan zul je merken dat je boodschap aankomt.

Heb jij het verlangen altijd expressief te zijn in uitbundige looks? En weet jij hoe je deze natuurlijke expressie van jou positief kunt benutten in je uitstraling? Of vind je het fijner om je terughoudender te kleden en weet je dan welke aanpassingen je kunt doen om iets meer op de voorgrond te treden, zonder dat je jezelf hierin verliest? Wist je dat je je kunt kleden op basis van de boodschap die je wenst uit te stralen, zodat mensen je aanspreken op wat je te bieden hebt?

Op bovenstaande vragen krijg je antwoord via de integrale stijlanalyse met behulp van het instruments NBI® (stap 3 van het 3-stappen Imagoplan). Uniek in Nederland.

WAT IS NODIG?
Een fantastisch hulpmiddel bij het ontdekken van je persoonlijke kernstijl, is Neethling Brain Instruments (NBI®). Je vult online in je eigen tijd en op je eigen computer een vragenlijst in en de computer berekent je breinvoorkeuren uit. Dit komt tot uitdrukking in een rapport, het 'breinprofiel' genoemd. Op basis van dit rapport komen je breinvoorkeuren tot uitdrukking. Hiermee rekening houdend, alsook met je persoonlijke expressie, je voorkeur voor schoonheid, je doelen en je omstandigheden, kan je persoonlijke kernstijl omschreven worden. 

HOE HELPT DIT ADVIES JOU?
Op basis van het rapport van Neethling Brain Instruments NBI® heb ik eerst met jou (telefonisch) een intake-gesprek, om je wensen en behoeften in kaart te brengen. Je verlangen kan bijvoorbeeld zijn, meer overtuigingskracht op je werk uit te stralen of in het algemeen daadkrachtiger over te komen. Met andere woorden, het advies geeft jou bewustwording hoe je met enkele aanpassingen vanuit je persoonlijke kernstijl, je boodschap in je uitstraling zichtbaar kunt maken.

SAMEN
Vervolgens maak ik met jou een afspraak in mijn studio. Samen gaan we op basis van je breinprofiel en je wensen bekijken hoe je dit advies kunt toepassen. Ik zal je voorbeelden aanreiken hoe je jezelf het beste kunt presenteren in diverse situaties en ik laat je zien welke persoonlijke stijlkenmerken voor jou van belang zijn. Ik houd hierbij vanzelfsprekend rekening met je persoonlijke expressie. Het resultaat zal zijn dat de boodschap en de kracht die je gaat uitstralen, in harmonie zijn met wie jij bent en wat je beoogt. Je gaat naar huis met een rapport voorzien van alle benodigde informatie en illustraties, zodat jij de handvatten hebt om thuis verder aan de slag te gaan.

Wil je precies weten welke kleuren jou hierbij kunnen ondersteunen, dan kun je tevens kiezen voor stap 1, de kleuranalyse.

Meer informatie over tarieven en diensten.

Waarschijnlijk ook interessant voor jou om te lezen:

Marian's persoonlijke kledingstijl in beeld